31 dic 2009

Monstre



És un monstre invisible, entra per qualsevol orifici del teu cos, pot accedir a través dels poros de la pell, els orificis nasals, les orelles, l'anus o suposo que fàcilment per la boca, també està dissenyat per entrar a través dels sentits i un cop a dins teu es fa amo i senyor de la sala de comandament. Aquesta sangonera sense cos i forma, que no pesa, eteri com un fantasma, s'enquista en algun recòndit lloc o en múltiples alhora i fa seva la teva casa. No sé quin benefici pot obtenir ni quina és la seva raó d'existir, els experts comenten que es tracta d'una creació pròpia que serveix per ni més ni menys que salvaguardar-nos de situacions tenses o indesitjables, preparant de forma immediata els nostres sentits a fi de fer front a adversitats que ens poden atacar d'un moment a l'altre. És un guerrer guarnit amb totes les armes, entrenat amb les més altes disciplines i arts de la guerra que després de múltiples combats perd el seny i ja no discerneix entre el bé i el mal. Queda atrapat en una visió paranoica de la  realitat i continua lluitant contra molins de vent fins i tot després d'haver assolat el camp de batalla, deixant restes de cadàvers i cossos moribunds que demanen clemència entre eixams de mosques que devoren afamades les restes putrefactes que infecten de fètides i mortuòries olors els camps devastats.
A pesar que la primavera arriba i que el temps i els seus soldats s'han fet càrrec de les despulles convertint els camps infectes en florides praderies, el nostre guerrer encara està vigilant, atent, despert i preparat per continuar la guerra en temps de pau i sense descans clava sense pietat la seva espasa al granger que pasta les ovelles i al pagès que fa les rases i no descansa, mai descansa.
És hora de fer-lo dormir, que s'estiri sobre el camp d'herba fresca i conciliï el son i un cop adormit se li tregui l'armadura, les armes i se'l destrueixi.

No hay comentarios: