14 dic 2009

La tempesta amaina i els vents són favorables


Després d'haver arribat a la gran metròpoli austral i de l'experiència més aviat evitable a l'Oasis Backpackers; que per cert, hem hagut de passar per l'hospital després d'un atac massiu de puces o insectes desconeguts per europeus del sud com nosaltres. El Bisbalenc Martí, ha patit ell tot sol aquest calvari de picades molt molestes i fastigosament desagradables a la vista. Li han recomenat intensament que anés sense dilació al metge per tal de sotmetre's a un tractament de xoc per evitar possibles infeccions d'aquest insecte inmunde que encara no li hem trobat nom i pel que sembla fa niu als matalassos bruts i tinyosos, ufff.
La part positiva del tema és que he aconseguit obrir un compte bancari a Austràlia i per tant no hauré d'estar tot el dia regatejant a les cases de canvi de moneda. Després d'unes trucades internacionals i d'un seguit de tràmits, els diners ja estan de camí, espero que no es perdin...
Pel que fa a la meva agenda, després del mailing massiu a diverses cases d'acollida que complissin els requisits imprescindibles per gaudir de la meva presència i de les habilitats manuals de les que sóc conegut mundialment, us haig de dir que he rebut resposta de tres Hosts, dels quals dos semblen una bona aposta de futur i la tercera i la més propera en temps sembla que no té gaire bona pinta, demà ho aclararé amb una entrevista habeas corpus.
És molt possible que aquesta dona no em deixi allotjar només que uns quants dies perquè el pis en qüestió està en venta, però bé, provarem i a veure que passa.
Per tant i acabo, que tinc ganes d'estirar una mica les cames, les altres dues destinacions semblen collonudes i amb persones simpàtiques, una d'elles es tracta de construir una escola biosostenible i l'altra de construir una casa de convidats en una mansió al costat de Byron Bay, lloc considerada la meca dels surfistes que peregrinen fins aquesta destinació lluint els torsos nus i musculatura prominent (per tant tu i jo Paco, no tenim gaire a pelar).
Aquesta nit procuraré fer la reserva a través de la companyia Jetstar, una d'aquestes low cost que operen en el territori.

Atentament,

Antipodando i por el ........ dando.

No hay comentarios: