4 feb 2010


Rainbow Beach, després de travessar boscos quilométrics d'eucaliptus i mes eucaliptus arribem a aquesta petita i diminuta localitat destinada exclusivament al turisme. Algunes cases que les podr’em classificar d'estiu a pesar que algunes d'elles acullen permanentment als seus residents que es dediquen básicament al sector serveis i compaginen aquesta activitat amb el gaudi de les onades o la pesca de forma esportiva.
Aquest poble plantat sobre una catifa de sorra en forma de dunes ens descobreix el t’pic carrer Australiˆ on trobem botigues i establiments disposats a banda i banda per˜ aquesta vegada amb un sabor turístic i extremadament comercial. Un passeig per la platja immensa, blanca de sorra fina, acariciada per les llargu’ssimes onades que s'acaben abandonant amb l'ultim sospir a costa provocant l'alegre rodolar de les desgastades pedres sobre la sorra que les acull.
En la distáncia, cap a l'horitzó s'aprecia la immensa silueta de Fraser Island que ens saluda envoltada per una opaca capa de boira que la cobreix.
Ens han comentat que les prediccions del temps per els dies que tenim prevista la visita no són gaire bones, més aviat sembla que l'illa ens rebrá amb pluja, peró com bé diu la noieta que ens ha llogat el 4x4 el risc d'incendi ser és menor, quins collons!!.
De moment hem anat a parar a un hostal que ens acull amb un ambient juvenil, de cervesa fins les dotze, porrets de maria i noietes ben dibuixades.
De moment fem una paradeta per relaxar-nos i dedicar el nostre temps a passejar pels itineraris que ens reserva aquest dest’, visites a la platja deserta i aborrir-nos a l'ombra dels eucaliptus, mentre veiem passar els backpackers carregats com cargols amb les seves bosses multicolors.

No hay comentarios: